Acasă » COMUNICATE » 15 persoane cercetate penal în urma altercației între suporteri

15 persoane cercetate penal în urma altercației între suporteri

În urma investigațiilor efectuate cu privire la incidentul produs la data de 9 septembrie, în incinta bazei sportive CMC de pe strada Șerpuitoare din Cluj-Napoca, Poliția a identificat 15 persoane care ar fi fost implicate în altercație. Acesta sunt cercetate pentru săvărșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

La data de 14 septembrie, față de 15 persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, din Cluj-Napoca, Dej și Turda, s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

”Cei în cauză, la data de 9 septembrie a.c., ar fi provocat un scandal în incinta bazei sportive de pe strada Șerpuitoare, din Cluj-Napoca, tulburând astfel ordinea și liniștea publică, situația degenerând în acte de violență.

Persoanele au fost identificate în urma investigațiilor efectuate de polițiști, care au beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

De asemenea, o contribuție deosebită în cercetarea acestui caz au avut-o cetățenii, care au venit în sprijinul polițiștilor cu informații și imagini lămuritoare.

Menționăm faptul că, până în prezent, nu a fost depusă nicio plângere penală la unitatea de poliție, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor pentru care polițiștii s-au sesizat din oficiu.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina