fbpx

VIVO! nu contestă amenda aplicată de Protecția Consumatorilor

Desi dau vina pe chiriasi, reprezentantii VIVO!  sustin ca nu vor contesta amenda de 30.000 lei primita de la Protectia Consumatorilor pentru gandacii gasiti in spatele restaurantelor de la food-court.

Dupa control, reprezentantii VIVO ne-au trimis urmatoarea pozitie:

“Menționăm managementul VIVO! Cluj-Napoca respectăîntru totul procedurile legale prin care chiriașii centruluicomercial sunt obligați prezinte dovada acțiunilor de dezinsecție a spaţiilor pe care le au în gestiune

Subliniem faptul , în conformitate cu contractele în vigoare, managementul centrului comercial nu poate avea acces la spațiile pe care le oferă în chirie partenerilor săi şi poatecontrola situația acestora  exclusiv prin intermediuldocumentelor de aviz de bună funcţionare care îi sunt puse la dispoziție.

În acest moment, managementul VIVO! Cluj-Napoca se implică direct în rezolvarea situației și se lucrează intens la procesul complet de dezinsecție din zona de food court, cu soluții și echipamente de ultimă generaţie.  Colaborăm cu autoritățile pentru soluționarea rapidă a situației.”

In aceste conditii, am intrebat compania daca va contesta amenda?

“Nu vom contesta amenda, suntem implicati direct in rezolvarea situatiei si respectam procedurile in vigoare.”, au răspuns reprezentanții CBRE Romania.

Amenda poate fi atacata cu plangere contraventionala pa Judecatoria Cluj-Napoca.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina