fbpx

VIDEO Cum este luată pe sus de poliție o femeie care nu a respectat izolarea. Aceasta strigă ”ajutor!”

Clujust a intrat în posesia unei filmări cu o femeie luată pe sus de un echipaj de poliție cu măști și mânuși și băgată în autospecială.

Evenimentul a avut loc în zona Piața Iancului din București.

Din informațiile sursei noastre, femeia s-a întors din Anglia și nu a respectat izolarea la domiciliu, astfel că a fost luată de poliție și dusă în carantină.

“Astăzi, 21 martie, în jurul orei 17.00, prin apel 112, Secția 8 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că pe un bulevard situat în zona sa de competență, o femeie aleargă pe stradă și se manifestă violent.

Polițiștii s-au deplasat de urgență și au depistat persoana. Având în vedere comportamentul agresiv pe care îl manifesta, a fost necesară imobilizarea și ulterior transportarea la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate. Polițiștii au fost sprijiniți și de rudele persoanei.

Ulterior aceasta a afirmat că a revenit recent în țară și i s-a pus în vedere să se autoizoleze.
A fost informată Direcția de Sănătate Publică, iar persoana a fost sancționată contravențional, conform OUG nr. 1/1999, cu suma de 5000 lei.”, au precizat reprezentantii Politiei Romane

Pe filmare se aude un bărbat care înjură, dar nu se știe dacă pe femeie sau pe polițiști. Femeia se împotrivește polițiștilor și chiar strigă după ajutor cu poliția lângă ea.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina