Univers T, în elita industriei hoteliere din România

Compania si managementul Univers T, fac parte din elita turismului din romanesc, prin prezenta în finala prestigioasei competiții Romanian Top Hotel Awards 2017. Este vorba de premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România, unde Hotelul Univers T a fost nominalizat la 3 categorii.

Acesta este cel mai important eveniment de profil din România. La secțiunea ”Cea mai bună realizare profesională”, Valentin Lungu a intrat în finala pentru titlul de Directorul General al Anului în Industria Hotelieră. În această etapă a selecției au rămas doar 18 manageri din întreaga țară. Alături de directorul hotelului Univers T, deținut de Consiliul Județean, se mai află reprezentanții unor branduri precum Sheraton, Hilton sau Ramada. Univers T este singurul hotel deținut de o entitate publică ce a ajuns în finala competiției.

Hotelul clujean mai este nominalizat și la secțiunile Cea mai bună echipă hotelieră și Cel mai popular hotel al anului (3 stele). Este pentru al doilea an consecutiv când Univers T este nominalizat la aceste 2 categorii, iar noutatea absolută este nominalizarea managementului hotelului deținut de Consiliul Județean în rândul celor mai performante echipe de conducere ale unităților  hoteliere din Romania.

Competiția include două tipuri de vot: aprecierea publicului, care poate vota on-line, pana la data de 10 mai, precum și evaluarea realizată de un juriu de specialitate care îi cuprinde pe unii dintre cei mai buni experți în turism din această parte a Europei. Echipa Univers T poate fi votată de către cei care o apreciază pe platforma on-line a competiției la toate cele 3 categorii. VOTAȚI AICI!

”Includerea mea în rândul celor mai buni directori de hotel, din perspectiva celor care au făcut această selecție, este o onoare deosebită. Cred că această nominalizare a apărut după ce munca noastră a fost validată și de alte organisme. De asemenea, cred că a contat și implicarea socială a hotelului nostru, precum și deschiderea față de ideile inovatoare. Nu în ultimul rând, au contat rezultatele financiare obținute de compania noastră. Aceste lucruri au fost posibile datorită muncii în echipă, precum și datorită susținerii proiectelor noastre de către acționarul unic al hotelului Univers T, Consiliul Județean Cluj”, a declarat directorul hotelului clujean, Valentin Lungu.

Hotelul Univers T a fost declarat în ultimii doi ani drept cea mai bună unitate de categoria sa în topul realizat de Camera de Comerț și Industrie a României. În 2016, hotelul clujean a ocupat prima poziție din țară și în evaluarea realizată de Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii. De asemenea, directorul Valentin Lungu a fost premiat și în cadrul Galei Oamenii Timpului, care este organizată sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta a României. Univers T a devenit și hotelul preferat al Familiei Regale a României, iar zilele trecute a devenit prima entitate publică din județul Cluj care oferă o stație unde clienții săi își pot încărca gratuit mașinile electrice și hibrid.

 

Comments

comentarii

După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.... Citește mai mult
Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie.... Citește mai mult

Lasă un răspuns