fbpx

Un tânăr l-a lovit cu pumnul în față pe un polițist din Florești care i-a cerut să dea muzica mai încet în apartament

Tupeu: Un tânăr l-a lovit cu pumnul în față pe un polițist din Florești care i-a cerut să dea muzica mai încet în apartamentul în care a chefuit până dimineață.

Polițiștii din Cluj Napoca și din Florești au intervenit, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, la o adresă din localitatea Florești, unde un tânăr a făcut chef în plină pandemie.

Persoana în cauză se numește Marius Adrian Homei, are 24 de ani, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru ultraj, potrivit foaiatransilvana.ro

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca a precizat: ”La data de 25.10.2020 procurori din cadrul Pachetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de suspectul H.M.A. pentru comiterea infracţiunii de ultraj, …, constând în aceea că, în dimineaţa zilei de 25.10.2020, l-a lovit cu pumnul în faţă pe poliţistul T.T., din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care urmărea să ia măsurile necesare încetării tulburării liniştii publice de către inculpat şi alte persoane, într-un apartament situat în localitatea Floreşti.

În fapt, din cercetările efectuate până în prezent în cauză a rezultat că, în seara zilei de 24.10.2020, inculpatul ar fi fost, împreună cu mai multe persoane, pe o terasă din municipiul Cluj – Napoca, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, până în jurul orei 24.

Întrucât la apartament şi-a făcut apariţia un echipaj de poliţie, care le-a atras atenţia să dea volumul muzicii mai încet, inculpatul şi prietenii săi au plecat din acel loc în alt apartamentul, situat în localitatea Floreşti, unde inculpatul locuieşte în chirie. Întrucât şi în acest loc inculpatul şi celelalte persoane făceau gălăgie şi ascultau muzica la un volum ridicat, în jurul orei 04:10, un echipaj de poliţie s-a deplasat la uşa apartamentului.

După ce poliţiştii au bătut la uşă, din interior au ieşit inculpatul şi un prieten al acestuia, îmbrăcaţi sumar şi având o atitudine agitată și necooperantă, refuzând să se conformeze solicitărilor organelor de poliţie. În aceste condiţii, s-a solicitat sprijinul unui alt echipaj, fapt pentru care la apartament s-a deplasat şi persoana vătămată împreună cu colegul de echipaj, însoţiţi de un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca. Într-un final, poliţiştii le-au cerut celor doi tineri să dea muzica mai încet, după care au plecat din faţa apartamentului, cu intenţia de a părăsi zona.

După deschiderea uşii, între inculpat şi poliţişti s-a purtat un dialog timp de aproximativ un minut, polițiștii solicitându-le celor doi tineri să îi însoțească la secția de poliție. Inculpatul și prietenul acestuia au refuzat să îi însoțească pe polițiști la secție, iar în acel moment, persoana vătămată l-a prins pe inculpat de un braț, acesta din urmă aflându-se în cadrul ușii, cu un picior pe holul imobilului și cu altul în interior. Inculpatul s-a smucit, trăgându-l pe polițist în interiorul apartamentului, după care i-ar fi aplicat acestuia o lovitură de pumn la nivelul feței. Văzând că colegul lor este agresat, ceilalți lucrători de poliție și jandarmerie au intrat în apartament și l-au imobilizat la podea pe inculpat, după care l-au încătușat, inculpatul fiind în continuare necooperant”, a comunicat parchetul pentru foaiatransilvana.ro

Toate persoanele din interiorul apartamentului au fost conduse la sediul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti pentru audieri.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns