clujust.ro

Un tânăr din Cluj a fost reținut pe aeroportul din Abu Dhabi din cauza unui breloc

Din cauza unui breloc în formă de glonț, o familie din Cluj și-a petrecut Crăciunul în stres și incertitudi, în loc să se bucure pe o plajă din Maldive, unde își rezervase sejurul.

Drumul familiei Friciu spre paradisul exotic din Maldive a fost întrerupt în mod neașteptat pe aeroportul din Abu Dhabi, unde avea escală de o noapte.

Mihai Friciu, posesorul brelocului, a povestit pentru PRO TVAm uitat de cheia aia că era la noi. Deci, am uitat de cheie efectiv, și mi-au controlat bagajul și-au scos cheia asta cu glonț și de acolo o pornit povestea”.

Alexandru Friciu, tatăl băiatului reținut: „Era un simplu breloc atașat la o cheie de mașină, moment în care băiatul meu a fost reținut și fără să i se spună ce se întâmplă, efectiv”.

Tânărul de 19 ani a fost preluat de polițiști, iar celorlalți membri ai familiei li s-a cerut să plece. Au urmat ore lungi de audieri.

Mihai Friciu, posesorul brelocului: „M-au trimis într-o cameră, într-o cameră micuță așa, între patru pereți, unde erau niște scaune, mi-au zis să dorm acolo, să aștept până dimineață că dimineață s-ar putea să-mi dea pașaportul să pot să plec. Nu mi-au dat apă, nu mi-au dat mâncare, m-am rugat de ei într-un final să mă ducă să-mi iau ceva de mâncare”.

Băiatul a fost lăsat să plece până la urmă, dar cu siguranță nu va uita curând acest Crăciun.

Comments

comentarii

Clujenii se plâng că de câteva zile nimeni nu a ridicat gunoaiele de la mai multe puncte gospodărești din toate cartierele orașului. Deșeurile sunt împrăștiate și e mizerie în mai multe zone.... Citește mai mult
Întrebat care este poziția sa cu privire la acuzațiile de plagiat care afectează PNL, precum «cazul Bode», premierul Nicolae Ciucă și-a exprimat încrederea în justiție, situație în care procesele în desfășurare nu trebuie să fie afectate de declarații.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!