fbpx
Acasă » ȘTIRI » Un tânăr care cultiva plante de cannabis și vindea drogul într-un bar din Cluj-Napoca a fost arestat

Un tânăr care cultiva plante de cannabis și vindea drogul într-un bar din Cluj-Napoca a fost arestat

Un tânăr de 28 de ani, care cultiva plante de cannabis la el acasă și le vindea într-un bar din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv, astăzi, de către un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat, ieri, trei percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de risc. În urma acestora, un tânăr de 28 ani, din Cluj-Napoca, a fost reţinut.

”La data de 11 decembrie a.c.,  poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul Antidrog, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în urma cărora au descoperit si ridicat 100 de grame de cannabis,  aproximativ 2 kilograme de masă vegetală de cannabis, comprimate de MDMA, 17 doze de LSD, 2 cântare electronice, grindere, instrumente de consum, o instalație pentru cultivarea outdoor a cannabisului și două telefoane mobile.

Din investigațiile polițiștilor a rezultat faptul că un bărbat ar fi cultivat plante de cannabis în locuința sa din Cluj–Napoca, pe care le-ar fi comercializat îndeosebi clienților unui bar din localitate, unde bărbatul în cauză și-ar fi desfășurat activitatea.”, au precizat polițiștii.

Surse judiciare au precizat pentru Clujust.ro că este vorba de barul Motor Rock Bistro de pe strada Strâmbă din Cluj-Napoca.

În cursul acestei zile, tânărul reținut a fost prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina