fbpx

Un șofer de la CTP a fost iertat de polițiști după ce a trecut pe roșu. Vezi ce a invocat VIDEO

Un șofer de la Compania de Transport Local Cluj-Napoca a fost iertat de polițiști după ce a trecut pe roșu la un semafor. Șoferul a invocat faptul că dacă frâna în ultimul moment risca să rănească pasageri.

Un participant la trafic cu cameră pe bord a filmat cum un autobuz CTP a trecut pe roșu la un semafor din cartierul Mărăști, chiar în fața unui mașini de poliție. Echipajul de poliție a pornit imediat girofarul și s-a luat după autobuz până în stație. Mașina de poliție a stat un pic și a plecat mai departe.

”La prima vedere pare ca politia intra in actiune deoarece soferul de bus a trecut pe culoarea rosie a semaforului, dar ulterior misiunea a fost abandonata.”, a precizat cel care a postat pe YouTube.

Un cititor ne-a scris prin intermediul pagininii de Facebook Clujsust: ”Tare mi-ar plăcea sa aud ce spune inspectoratul despre faptul ca agenții au văzut cum autobuzul trece pe roșu clar, s-au luat după el și poate s-au salutat și au plecat. Asa ceva este inadmisibil. Dacă era orice alta mașina va dați seama ca se lasă cu suspendare 30 zile”

I-am pus în vedere filmarea purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Traian Morar, care a verificat situația și ne-a comunicat că șoferul de autobuz a primit un avertisment, după ce a invocat faptul că ar fi rănit pasageri dacă frâna brusc la semafor. Cu toate acestea, pe filmare se vede că semaforul era roșu dinainte să ajungă autobuzul în apropierea trecerii de pietoni. Credeți că avea timp să oprească în siguranță?

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina