fbpx

Un magistrat din Cluj a fost la un pas de tragedie pe șosea. Ce mesaj are pentru șoferii inconștienți VIDEO

Un magistrat din Cluj a trecut recent prin clipe de groază. În timp ce mergea liniștit cu mașina pe centura din Apahida, a văzut cum un bolid vine glonț pe contrasens în fața lui. Norocul magistratului a fost că a avut loc să se ferească pe acostament.

Judecătorul Adrian Popescu de la Judecătoria Cluj-Napoca spune că a realizat prin ce pericol a trecut abia după ce a vizionat imaginile surprinse de camera video montată pe bordul mașinii lui. ”Doar dupa ce am vazut video mi-am dat seama cat de aproape a venit. Nu am perceput asa de tragic din masina”, ne-a spus acesta.

Ce a simțit în acele momente? ”Pe moment m-am panicat putin, dar am avut noroc ca mai era loc pe acostament sa ma retrag.”, a răspuns Adrian Popescu.

Pe imagini nu se vede clar numărul de înmatriculare al celeilalte mașini, dar era un BMW X5 cu număr de Bistrița Năsăud. Culmea este că tot șoferul intrat pe contrasens era cel care dădea ”blitzuri” din faruri să se ferească cel care circula regulamentar.

Mesajul magistratului pentru șoferi: ”Să conduca preventiv, să foloseasca centura de siguranță si să nu faca manevre periculoase, mai ales dacă nu au vizibilitate”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina