fbpx

Un consilier local PSD dintr-o comună clujeană, filmat când ducea oameni la vot FOTO/VIDEO

Doi tineri din ACL au fotografiat și filmat un consilier local PSD din comuna clujeană Chinteni, care a dus cu mașina personală mai mulți oameni la secția de votare. Luat la întrebări, consilierul s-a încurcat în explicații.

Mai întâi, Vasile Cîmpean, consilier local PSD de 14 ani, a spus că sunt oameni bolnavi care nu au mijloc de transport, iar apoi că sunt rude de-ale lui.

Tânăr ACL: Oamenii nu e bine să fie transportați cu mașina la secții de votare.

Consilier local PSD: ”Nu trebuie, dar ar trebui să fie mijloace de transport pentru că oamenii îs bolnavi. Cu ce să meargă?

Tânăr ACL: Este urnă mobilă

Consilier local PSD:”Dar trebuie să aibă de la doctorul de familie adeverință cum că nu pot.. da-s oameni care nu pot, îi doare piciorul. Nu orice boală se pune adeverință medicală.

Tânăr ACL: Nu e legal transportul pe care îl faceți dumneavoastră.

Consilier local PSD:”Eu n-am făcut niciun transport. E frate-miu, nepotu, frații mei. Corect îți spun! Frații mei.

Tânăr ACL: Dar e transport electoral

Consilier local PSD:”Da nu i-am dus, i-am gasit pe drum. Aici îi las jos și merg acasă. Ce să fac cu ei? Dansa are…  la picior Mătușă soră cu mama. Vrea să votează și ei!”

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns