fbpx

Un bărbat din județul Cluj a fost arestat pentru că și-a strâns concubina de gât cu un cablu

Un bărbat de 46 de ani din județul Cluj a fost arestat preventiv la Tribunalul Cluj pentru că și-a strâns concubina de gât cu un cablu, fiind acuzat de violenţă în familie sub forma tentativei  de omor.

”La data de 19 mai a.c. poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi de către o femeie de 50 de ani din comuna Sânmărtin, judeţul Cluj despre faptul a fost agresată de către concubinul său, un bărbat de 46 de ani din comuna Sânmărtin. Acesta ar fi lovit-o pe victimă cu picioarele, cu pumnii şi ar fi ameninţat-o cu moartea după ce ar fi strâns-o de gât.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că bărbatul şi-a strâns concubina de gât cu un cablu, motiv pentru care a fost cerută o expertiză medico-legală în urma căreia a reieşit faptul că viaţa femeii a fost pusă în pericol.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de  violenţă în familie sub forma  tentativei  de omor.

La data de 10 iunie, bărbatul a fost prezentat în faţa judecătorului pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj care, în urma probatoriului administrat în cauză, a emis un mandat de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Solutia pe scurt: ”Admite propunerea formulată de către Ministerul Public- Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în dosarul nr.318/P/2019 şi în consecinţă: În baza art.226 C.p.p., art.223 al. 2 C.p.p. rap. la art.202 al.1 şi 3 C.p.p., dispune arestarea preventivă a inculpatului: Cozac Mircea, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii tentativă de violenţă în familie în modalitatea omorului, faptă prev. şi ped. de art. 32 alin. 1 raportat la art. 199 alin.1 coroborat cu art.188 alin.1 şi 2 Cod Penal. – pe o perioadă de 30 de zile, cu începere din data de 10 iunie 2019 şi până la data de 09 iulie 2019 inclusiv.”

Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina