fbpx

Un bărbat a fost reținut după ce a făcut scandal în restaurantul unde lucra

Un bărbat a fost reținut după ce a făcut scandal în restaurantul din Cluj-Napoca unde lucra și l-a amenințat pe administrator.

”În urma probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat, de 44 de ani, din Cluj-Napoca.

Din cercetări a rezultat că, la data de 20 martie a.c., în jurul orei 17:40, în timp ce se afla într-un restaurant, pe fondul unui conflict spontan ar fi amenințat o altă persoană cu acte de violențe, creându-i acesteia un puternic sentiment de insecuritate și teamă.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de amenințare și tulburare a ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute de Codul penal.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Surse judiciare spun că este vorba de un restaurant din incinta Sălii Polivalente, unde cel acuzat lucra, și că persoana amenințată este administratorul localului.

În cursul zilei de azi, suspectul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina