fbpx

Un afacerist din Cluj se revoltă pe politicieni: “Au transformat medicii in cersetori si sinucigasi”

Omul de afaceri Marius Bejan, jucator important pe piata imobiliara din Cluj, ii “trage de urechi” pe politicieni intr-un text acid si propune suspendarea sau anularea pensiilor speciale pentru a se cumpara echipamente medicale. El si partenerii lui au donat echipamente de protectie la doua spitale din Cluj

“Inadmisibiiiiil.. in ritmul asta tot personalul medical va fi in carantina sau mai rau. Dupa ce ca spitalele sunt la nivelul Africii, politicienii nu sunt in stare sa asigure nici macar un minim de echipamente de protectie. Au transformat medicii in cersetori si sinucigasi..

Cand va ruga UE sa accesati fonduri pentru spitalele regionale va durea undeva (sau poate nici macar acolo) pentru ca nu puteati mulge comisionul.. Ati irosit atatea sanse pentru tara asta, ati distrus zborul atator generatii.. ati reusit sa faceti inimaginabilul… oamenii sa-l regrete pe Ceausescu????

Pana la judecata istoriei vreau sa initiez o propunere de bun simt: suspendarea daca nu chiar anularea imediata a pensiilor speciale pentru crearea unui fond administrat de un ONG ( nu de autoritati) in vederea achizitionarii urgente de echipament medical de protectie si ventilatoare pulmonare! Dati va rog share!

Asteptam primul politician care ia taurul de coarne si initiaza procedura! Multumesc!“, a scris Marius Bejan pe Facebook

Recent, Bejan si alte patru persoane au donat catre Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca si catre Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca  10000 de manusi chirurgicale, 1000 de bonete de unica folosinta, 2000 de protectori de unica folosinta si 100 de kituri sterile de chirurgie.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns