fbpx

Tupeu: O botoxată către polițistul care o amenda, în față la Tribunal și DNA: ”Cum te cheamă? Să dau un telefon”

Scenă incredibilă astăzi în față la Tribunalul Cluj și vizavi de sediul DNA: O tânără cu tupeu și Mercedes i-a spus polițistului care se pregătea să o amendeze pentru că a parcat pe banda de circuție: ”Cum te cheamă? Să dau un telefon”

Mașina scumpă a fost lăsată cu avariile pornite, o perioadă de timp, în fața Tribunalului Cluj, blocând o bandă de circulație și două mașini parcare regulamentar chiar pe locurile rezervate magistraților. Un polițist de la Secția 2 de Poliție trecea prin zonă și s-a oprit când a văzut Mercedesul și încă o utilitară de la o firmă de curierat în spatele mașinii de lux.

În timp ce agentul vorbea cu șoferul utilitarei, a apărut șoferița care nici nu l-a băgat în seamă și a vrut să plece sub ochii lui. Polițistul a fost pe fază și a fluierat pentru a o opri, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos.

Polițistul nu s-a lăsat intimidat

Partea interesantă a venit când polițistul s-a prezentat și i-a cerut actele. Răspunsul brunetei ”botoxate” a fost: ”Cum ai spus că te cheamă? Să dau un telefon”. Atunci, agentul Dan Raț de la Secția 2 a început să-i explice că ceea ce face ea este o imixtiune în aplicarea legii. Mai precis, un mic trafic de influență. Polițistul i-a luat actele și a mers la mașina de poliție pentru a completa procesul-verbal de contravenție.

Șoferița către jurnalist: ”Corectule care ești, du-te la biserică!”

L-am întrebat pe polițist pe cine a vrut să sune tânăra: ”Nu a precizat”, ne-a răspuns agentul. Apoi am întrebat-o pe ea. Mai jos puteți citi și vedea dialogul:

Reporter: Pe cine ați vrut să sunați?

Șoferița: Care e problema ta? Am vrut să o sun pe mama să văd ce mi-a gătit la micul dejun! Care e problema ta?

R: A zis polițistul că ați vrut să faceți imixtiune?

Ș: Serios?! Ce-ai auzit? Ai fost acolo sau aici? Ce-ai auzit? Da tu cine ești?

R: Sunt jurnalist la Clujust.ro.

Ș: Și care e problema ta că nu înțeleg?

R: Problema mea e că ați blocat o bandă aici.

Ș: Așa și?

R: Eu am căutat loc de parcare 5 minute.

Ș: Corectule care ești, du-te la biserică!

Tot timpul cât a așteptat să completeze polițistul procesul-verba de contravenție, șoferița a butonat și a vorbit la telefon. De nervi, și-a aprins și o țigară.

Șoferița a făcut atâta tărăboi pentru o amendă ce varia între 250 și 375 de lei, în condițiile în care un Mercedes CLA precum cel condus de ea costă peste 30.000 de euro. A primit amenda maximă pentru oprire neregulamentară de 375 de lei.

Surse judiciare ne-au comunicat că tânăra se numește Naomi Estera Astalas și are 30 de ani. Acesta este originară din Zalău, iar acum este domiciliată în Câmpia Turzii. Pe portalul instanțelor din Cluj nu apare cu niciun proces, astfel că nu se știe încă ce făcea la Tribunal. Bruneta are postate pe Facebook mai multe poze provocatoare și unele surse spun că ar fi cunoscută de mulți bărbați potenți financiar. Interesant de aflat pe cine a vrut să sune să o scape de agentul de poliție.

Naomi Estera Astalas este o cunoscută actriță de filme porno produse în Ungaria, unde are numele de scenă Mela.

Comments

comentarii

Îmbătrânirea populației României dă motive de îngrijorare economiștilor. VEZI care este vârsta medie a Clujului.... Citește mai mult
Gospodinele pot pune pe masa de Rusalii fructe și legume proaspete. Piața volantă din centrul Clujului are program prelungit astăzi, până la 17:30.... Citește mai mult

4 comentarii

  1. NSFV: https://goo.gl/mSZt4b “romanca” buna la toate, acum s-o facut si de cacao fata de tot cluju cel putin

  2. as dori sa va sugerez sa sprijiniti crarea unui numar de 1-2 locuri de parcare de tranzit, cu limita de stationare 3-5 minute in zona respectiva ptr persoanele cu dizabilitati, cu diferite probleme medicale. Acum vreo 2 sapt a trebuit sa duc pe mama, dupa o operatie la picior, la curtea de apel la un proces ACOLO NU AI UNDE PARCA IAR DACA AI PICIOARELE OPERATE SI NU POTI MERGE PE ELE CE TE FACI?daca s-ar crea ai putea opri lejer 5 minute s-ar da jos persoana bolnava, si mai apoi soferul nu are dacat sa duca masina in parcarea din spatele cladirii rosii. multumesc

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!