fbpx
blocul Vision

Tribunalul a obligat Primăria Cluj-Napoca să emită autorizație unui mare investitor imobiliar

Tribunalul a obligat Primăria Cluj-Napoca să emită o autorizație de construire unei societăți cu numeroase proiecte imobiliare finalizate sau în lucru în municipiu.

Societatea Studium Green SRL a fost nevoită să apeleze la instanțele de judecată pentru a modifica blocul gigant denumit ”Vision” de pe strada Răsăritului din Cluj-Napoca.

Tribunalul Cluj s-a pronunțat în 4 mai în sensul că i-a admis in parte cererea: ”Admite in parte actiunea precizata ,formulata de reclamanta Studium Green SRL in contradictoriu cu pârâtii Primarul municipiului Cluj-Napoca si Consiliu local a municipiului Cluj-Napoca. Obliga pârâtul Primarul municipiului Cluj-Napoca sa emita autorizatie de construire in favoarea reclamantei Studium Green SRL pentru obiectivul „amenajare mansarda in pod existent la imobilul situat in Cluj-Napoca, str Rasaritului, nr. 73″.

Respinge cererea având ca obiect anularea Hotarârii consiliului local al municipiului Cluj-Napoca nr. 493/2014 privind Planul Urbanistic General al Municipiului Cluj-Napoca. Obliga pârâtul Primarul municipiului Cluj-Napoca sa plateasca reclamantei cheltuieli de judecata in cuantum de 100 lei.”

Sentința poate fi atacată cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare.

Mai jos puteți citi plângerea prealabilă depusă la Primărie.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi și vânt puternic, de Sf. Andrei și 1 Decembrie, în Cluj. Zona de munte a județului intră sub avertisment de cod portocaliu de ploi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!