fbpx

Tribunalul Cluj a respins cererea fostului șef AJOFM Cluj, Daniel Don, de recuzare a judecătorului

Tribunalul Cluj a respins, astăzi, cererea fostului director AJOFM Cluj, Daniel Don, de recuzare a judecătorului din dosarul penal în care este judecat pentru luare de mită. Dosarul este pe rol, încă la fond, de aproape 5 ani!

De asemenea, instanța i-a respins lui Don o cerere de sesizare a CCR cu privire la prevederi din Legea privind organizarea judiciară.

Soluția pe scurt:In temeiul art.68 C.pr.pen. rap. la art.64 lit.f C.pr.pen. respinge cererea de recuzare a domnului judecator M. L formulata de catre inculpatul D D prin aparator ales de la soluționarea cauzei cu nr.928/117/2016 avand ca obiect luare de mita. Fara nicio cale de atac. pronuntata in sedinta publica de astazi, 14.01.2021.

Incuviinteaza cererea aparatorului ales al inculpatului Don Daniel privind amanarea cauzei pentru formularea in scris a cererii de schimbare a incadrarii juridice a faptei.

Respinge ca inadmisibila cererea privind sesizarea Curtii Constitutionale cu exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art.87 alin.2 din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciara, formulata de inculpatul D.D., prin aparator ales.

Obliga inculpatul D.D. la plata sumei de 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat.

Cu drept de recurs in termen de 48 de ore de la pronuntare. Pronuntata in sedinta publica din data de 14 ianuarie 2021.”

Comments

comentarii

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 189 de cazuri COVID-19 la Cluj. Rata de incidență a ajuns la 3,54.... Citește mai mult
Locuirea în municipiul Cluj-Napoca a fost tema celei mai recente dezbateri publice a Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC).... Citește mai mult
CFR Călători a anunțat că alte 34 de trenuri Inter-Regio vor deveni Regio-Expres de la 1 aprilie. Prețul unui bilet va fi mult mai ieftin.... Citește mai mult
Horoscop 7 martie 2021. Taurii nu vor să comunice despre problemele lor. Balanțele sunt o sursă de energie pozitivă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns