fbpx

Tribunalul Cluj a menținut arestarea interlopului Ovidiu Roja din Turda

Tribunalul Cluj a respins contestația interlopului Ovidiu Roja din Turda și a menținut arestarea preventivă dispusă în 3 iulie pentru lovirea unui polițist.

Soluția pe scurt: ”In temeiul art. 4251 alin. (7) pct. 2 lit. a) rap. la art. 204 C.pr.pen. admite contestatia Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca impotriva incheierii penale nr. 68/03.07.2019 pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Cluj-Napoca, pe care o desfiinteaza in parte cu privire la cazul de arestare, in sensul ca pe langa cel prevazut de art. 223 alin. (1) lit. d) teza I C.proc.pen, se va reține și cel prevazut de art. 223 alin. (2) C.proc.pen. in raport de infracțiunea de ultraj pentru care inculpatul este cercetat penal.

Menține celelalte dispoziții ale incheierii contestate. In temeiul art. 4251 alin. (7) pct. 1 lit. b) rap. la art. 204 C.pr.pen. respinge contestatia inculpatului Roja Ovidiu. In temeiul art. 275 alin. (2) C.pr.pen. obliga inculpatul la plata sumei de 200 lei catre stat cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitiva. Pronuntata in sedinta camerei de consiliu, astazi 10.07.2019.”

Potrivit IPJ Cluj, ”la data de 30 iunie a.c., în jurul orei 19.10, pe strada Stadionului, din Turda, o femeie a fost agresată fizic de o altă femeie, în timp ce se afla la plimbare cu câinii săi. Polițistul, aflându-se în zonă, a intervenit, iar întrucât aceasta a devenit agresivă și la adresa polițistului, a procedat la imobilizarea persoanei respective. Ulterior, un bărbat de 51 de ani din Turda (Ovidiu Roja – n.red), care ieșise dintr-un local din zonă, a început să amenințe polițistul cu acte de violență, iar la un moment dat l-a lovit cu piciorul la nivelul abdomenului, cu toate că, anterior, i se adusese la cunoștință de persoana vătămată este organ de poliție, acesta ignorand acest lucru”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina