fbpx
Acasă » ȘTIRI » Tragedie fără margini: Patru tinere au murit pe loc într-un accident în ziua în care absolviseră UTCN

Tragedie fără margini: Patru tinere au murit pe loc într-un accident în ziua în care absolviseră UTCN

Tragedie fără margini în Jibou: Patru tinere au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost lovită de trei. O a cincea victimă este în stare gravă la spital. Astăzi participaseră la festivitatea de absolvire a Universității Tehnice Cluj-Napoca.

Potrivit graiulsalajului.ro, un cumplit accident a avut loc astazi in jurul orei 16:00 pe centura Jiboului, unde un autoturism înmatriculat în Maramureș in care se aflau cinci studente a fost spulberat de trenul Jibou – Baia Mare. Patru pasageri au murit pe loc. Studenta care a supravietuit a fost preluat de o ambulanta si transportat in stare critica la Urgenta in Zalau.

Inspectoratul de Politie Salaj a comunicat: “Accident de circulatie la intersectia caii ferate cu centura ocolitoare a orasului Jibou. Un autoturism a fost lovit de tren. Patru persoane au decedat si o persoana este ranita grav. Trei echipaje de politie sunt la fata locului pentru cercetari. Persoanele decedate sunt din jud. Maramures, cu varste cuprinse intre 20 si 21 de ani.“

Fetele decedate au fost aruncare la distante de 15-30 de metri de autoturism din cauza impactului puternic, una dintre acestea fiind gasita cu dificultate.

La fata locului au intervenit o ambulanta SMURD, doua ambulante de la Jibou si o ambulanta de la Zalau.

Tragedie s-a produs chiar de sărbătoarea Înălțării Domnului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns