fbpx
foto cu titlu exemplificativ

Țeapă cu chirii în Cluj-Napoca

Un tânăr a povestit pe Facebook cum a luat țeapă cu o chirie în Cluj-Napoca. Falsul proprietar de ocupa cu aceleași înșelăciuni și în 2017.

Rareș Andrei a scris pe Facebook: ”Aceasta persoana Lung Sorin Cristian pe numele sau real, din 2016 pana în prezent păcălește tinerii, oferindu-le o cazare în cartierul Mănăștur sau Zorilor (același apartament, dar precizează alta adresa)

Acesta ademenește grupuri de adolescenți prin intermediul grupurilor de cazare din Cluj. Având multiple conturi de Facebook (Ovidiu Cristian Matei sau Niky Bataga). Sau prin intermediul aplicației olx

După ce acesta primește banii din cont, dispare sau folosește scuza ca în perioada festivalului Electric Castle, apartamentul a fost devastat și promite ca va înapoia banii. Toți cei păgubiți i-am oferit încredere, în speranța de a ne recupera banii, dar fiind mereu amânați pana la nesfârșit.

Acesta nu avut nicio reacție la amenințarea cu mersul la politie, reacția sa fiind un simplu “okay”. Și chiar ne-a întrebat pe fiecare dacă mergem la politia din centru. Acest om abuzează de sistemul din România!!

Exista multe plângeri la politie făcute asupra lui de-a lungul anului, inclusiv de cele 20+ persoane păcălite doar anul acesta! Însă nu se rezolva nimic și daca nu luam atitudine acest om va continua!

Va cerem ajutor. Distribuiți postarea ca nimeni sa nu mai pățească acest lucru în viitor și ajutați-ne sa îl pedepsim pe acest om”

Mai jos puteți vedea o conversație cu țeparul și cartea lui de indentitate.

În 2017, aceeași persoană păcălea oameni cu chirii false pe perioada fetivalului Untold. ZiardeCluj.ro a scris atunci că un clujean este căutat pentru că a închiriat două apartamente, iar după ce i-au fost viraţi în cont jumătate din banii solicitaţi, acesta nu a mai răspuns la telefon pentru a le pune la dispoziţie fastivalierilor cele două apartamente. Păgubiţii au apelat în primă instanţă la reţelele de socializare în căutarea unor persoane care să ofere informaţii cum poate fi găsit individul care a luat banii şi i-a lăsat cu ochii în soare.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina