fbpx

Tatăl acuzat că și-a ucis băiatul de 8 ani, arestat preventiv

Un judecător de la Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a lui Takacs Gyorgy, bărbatul acuzat că și-a ucis fiul de 8 ani.

Takacs Gyorgy, aflat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, Clinica de Chirurgie 1 după s-a tăiat la mâini și abdomen, a fost arestat.

Solutia pe scurt: ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. În temeiul art. 226 raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) şi art. 223 alin. 2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului T. G., În temeiul art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

Onorariul avocatului care a asigurat asistenţa juridică obligatorie a inculpatului, av. P. D. din cadrul Baroului Cluj, în cuantum de 313 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Cluj şi va rămâne în sarcina statului.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat şi de la pronunţare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 29 iulie 2020, ora 16:45, în lipsa inculpatului şi în prezenţa procurorului.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns