fbpx

Tânăr din Cluj, reținut pentru încălcarea ordinului de protecție obținut de fosta lui soție

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj, pentru încălcarea unui ordin de protecție.

Tânărul a mers la locul de muncă al fostei soții din Cluj-Napoca și a agresat-o.

”Conform probatoriului administrat, la data de 9 februarie a.c., în jurul orei 00.30 cel în cauză – un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj, s-ar fi deplasat la locul de muncă al fostei sale soții, unde ar fi agresat-o pe aceasta și pe un alt angajat al respectivei societăți.

Ca urmare a unui ordin de protecție dispus de către magistrații Judecatoriei Huedin, celui în cauză îi era interzis să se apropie de persoana vătămată la o distanță mai mică de 200 metri de aceasta.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj

Tânărul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat magistraților de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, care au dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Este cercetat acum violență în familie, lovire sau alte violențe și nerespectare a hotărârii judecătorești.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns