Acasă » STUDENT LA DREPT » Studenții de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” dau cafea și ceai contra donații pentru o casă de copii

Studenții de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” dau cafea și ceai contra donații pentru o casă de copii

Sub sloganul ”Fii și tu Moș Crăciun”, studenții de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca oferă cafea și ceai contra donații pentru o casă de copii.

Facultatea de Drept Cluj-Napoca din cadrul Universității “Dimitrie Cantemir” București împreuna cu studenții și noua înființata asociație a studenților AJNEP vor fi și anul acesta alături de copiii din Casa de Copii Gavroche, oferindu-le cadouri mult dorite.

Pentru a putea aduna cât mai multe fonduri necesare achizitionarii acestor cadouri, incepand de luni, in incinta facultatii, studeții oferă ceai cald si cafea, care nu au un preț prestabilit și în schimbul cărora trebuie făcute donații pentru a ajuta copiii defavorizați.

”Cat valoreaza o imbratisare, un zambet, bucuria unui copil? Haideți sa aducem împreuna bucuria Crăciunului in ochii și sufletele lor! De luni, cafeaua si ceaiul au gust de sarbatoare! Va asteptam!”, vă îndeamnă studenții din AJNEP Cluj-Napoca.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina