fbpx

Statul maghiar dă bani Aeroportului din Budapesta pentru publicitate, iar la Cluj se taie fondurile

În timp ce Statul maghiar dă bani grei Aeroportului din Budapesta pentru publicitate, Consiliul Județean Cluj taie fondurile pe acest segment, deși cele două aeroporturi sunt în concurență.

Directorul general al Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, a vorbit, în cadrul conferinței de presă din 14 mai, și despre faptul că CJ Cluj a cerut reducerea bugetului de publicitate al aeroportului.

”Aeroportul din Budapesta tocmai a primit premiu pentru marketing și a mediatizat nu numai întâlnirile, ci și investițiile în publicitate pentru destinații. Noi trebuie să promovăm destinațiile. Sunt unii din CJ care au cerut reducerea bugetului de promovare și delegațiile. Statul maghiar sprijină aeroportul din Budapesta și a investit 13 milioane de euro pentru publicitate, acordate de stat unui aeroport privat. E impresionant cum la nivel de stat se sprijină destinațiile.

Gabriela Zanc, directorul comercial al Aeroportul Internațional Cluj, a vorbit despre munca care a făcut să se ajungă la aproape 3 milioane de pasageri pe an.

„Nu e ușor să convingi un operator aerian să deschidă o rută, când ai în spate alte zeci de aeroporturi cu un sprijin financiar sau politic mai puternic. De ce dorim să distrugem acest aeroport, vrem să ajungem înapoi în 1996? Cei trei membri din CA stabilesc direcțiile de acțiune pentru noi, echipa de management. Cum putem să nu respectăm dreptul angajaților de a protesta, un drept constituțional? Este un abuz al autorității tutelare, care dorește blocare și distrugere

Din punctul meu de vedere de director comercial, e complicat să explic celor trei din CA de ce Aeroportul are nevoie de reclamă și publicitate, acțiuni de promovare, campanii, evenimente de promovare, precum aeroportul din Budapesta. Eu îmi exprim profunda îndoială că acești oameni pot fi convinși”, a declarat Zanc.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina