Acasă » STUDENT LA DREPT » Spiridușii Moșului de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj au dus cadouri la o casă de copii

Spiridușii Moșului de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj au dus cadouri la o casă de copii

Spiridușii Moșului de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj au dus cadouri și în acest an la o casă de copii.

Spiridusii Mosului – studenți și profesori – au pregatit cu harnicie cadourile pentru copii în zilele trecute, iar astăzi le-au dus la casa de copii Gavroche.

”Multumim tuturor celor care au facut posibil aceasta actiune: studenții și cadrele didactice ale facultatii noastre precum si colegii de la Societatea de avocati Revnic, Cristian si Asociatii.”, au precizat reprezentanții facultății.

Asociatia AJNEP, formată anul acesta de către studenți din cadrul Facultății de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca a contribuit la strângerea de fonduri pe cadouri. Astfel, începând de luni, în incinta facultatii, studenții au oferit cceai cald si cafea contra unui preț lăsat la latitudinea fiecăruia care a dorită să ajute copiii.

”Ieri a fost ziua cea mare din cadrul activitatii “Fii si tu Mos Craciun” deoarece a reprezentat intalnirea membrilor asociatiei AJNEP si a profesorilor din cadrul Facultatii de Drept, cu micutii de la Casa de Copii Gavroche. Dupa un scurt moment de colinde, fiecare copilas a primt cadoul dorit de la unul dintre spiridusii Mosului. A fost o dupa-masa plina de emotie, ne-am jucat, am baut ciocolata calda si am mancat prajiturele primite in dar de la cei de la Starbucks. O activitate cu scop caritabil nu inseamna numai un grup entuziasmat de o idee. Cu cat e mai activa implicarea fiecaruia si cu cat e mai solida e munca in echipa, cu atat mai mare va fi rasplata”, a spus Cătălina Maria Botezan, membru AJNEP – departamentul de marketing.

”Pentru că tot vin sărbatorile de iarnă, iar toata lumea se gândește la cadoul perfect pentru prieteni sau familie, noi, studenții de la facultatea de drept Dimitrie Cantemir, ne-am gândit la copiii care nu sunt atât de norocoși dar care au si ei dorințe si care s-ar bucura foarte mult să primească un cadou. Noi nu putem alege familia sau locul nașterii, însă putem decide ce să facem, iar prin acțiunile noastre putem contribui la o lume mai bună. Astfel, cu fondurile obținute pentru evenimentul ” Fii si tu Moș Crăciun” am reușit să luăm toate cadourile pe care copiii și le doareau. Ziua în care am dus cadourile a fost una încarcată de emoții. Ajunși acolo copiii ne-au încântat cu colinde de crăciun după care am împărțit cadourile copiilor nerăbdători. Chipurile lor pline de fericire în urma primirii cadourilor ne-au făcut să ne dăm seama că scopul nostru a fost atins”, ne-a mărturisit Tania Bartha, membru AJNEP – departamentul de marketing.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina