fbpx

Soluția pentru campania de vaccinare anti-Covid: La fiecare vaccin să plece câte un politician din funcție!

Avocata Adina Lincă din Baroul Cluj, cunoscută pentru opiniile tranșante, a găsit soluția pentru succesul campaniei de vaccinare în România și o transmite politicienilor: ”Puneți-vă numele cap de afiș al maratoanelor de vaccinare dublate de angajamentul public că veți dispărea din peisajul politic: ,,Vaccinați-vă ca să dispară X!”

”Când ceri sacrificarea unui drept cu o valoare atât de mare cum e libertatea, trebuie să oferi la schimb ceva pe măsura valorii acelui drept. Campaniile de vaccinare cu mici și bere au păcălit câțiva flămânzi, iar tombola a atras câțiva sărăntoci.

Faceți maratoane de vaccinare prin care să le oferiți românilor speranța! Speranța că nu vor mai fi nevoiți să mai vadă în fruntea țării (președinție, guvern, parlament, ministere, etc) pe niciunul dintre cei care au adus țara acolo unde este acum.

Puneți-vă numele cap de afiș al maratoanelor de vaccinare dublate de angajamentul public că veți dispărea din peisajul politic: ,,Vaccinați-vă ca să dispară X!”

Faceți-le simultan cu numele tuturor celor care au dezamăgit prin rotație acest popor. Nu sunteți așa de mulți. Promit să mă vaccinez cu câte-o doză de vaccin pentru fiecare dintre voi!

Nu ați înțeles nimic din această sublimă rezistență la vaccinare! E un simbol! Simbolul scârbei față de voi!

Faceți și voi un sacrificiu, luați-vă averile și dispăreți! Puteți trăi bine în Argentina și ne-ați scuti de lămâile matinale cu care ne tăiem greața față de voi, în fiecare sfântă zi lăsată de D-zeu.”, a scris avocata Adina Lincă pe contul ei de Facebook.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!