Șofer beat de 68 de ani, încătușat pe o stradă din Cluj-Napoca

Un sofer cu o alcoolemie mare, in varsta de 68 de ani, a fugit de politie, dar a fost prins si incatusat pe o strada din Cluj-Napoca.

“În cursul serii de 18 august a.c. Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la un autovehicul condus haotic din direcția localității Chinteni spre Cluj-Napoca.

În jurul orei 22.00, autoturismul a fost identificat pe strada Fabricii de către un echipaj al Secției 1 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul unei polițiste din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, aflată în timpul liber.

Autovehiculul se afla parcat în apropierea unei stații de autobuz.

La vederea echipajului de poliție, conducătorul autoturismului a încercat să plece înspre Piața Mărăști, fără a respectă semnalul de oprire efectuat de polițiști.

În acel moment s-a procedat la urmărirea autoturismului, utilizându-se semnalele acustice și luminoase, iar după aproximativ 50-100 de metri, polițiștii l-au interceptat.

Conducătorul auto ar fi refuzat să coopereze cu organele de poliție, nerespectând indicațiile agenților, motiv pentru care a fost încătușat și condus la unitatea de poliție.

S-a stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din comuna Panticeu.

La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

Totodată, pe parcursul deplasării bărbatul ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și dispunerii masurilor legale.”, a transmis IPJ Cluj

Comments

comentarii

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie.... Citește mai mult
După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.... Citește mai mult

Lasă un răspuns