fbpx

Societatea notarială Gorun & Asociații funcționează în programul normal

Societatea notarială Gorun & Asociații a anunțat că nu-și suspendă activitatea.

”Suspendarea activitatii notariale va interveni numai in cazurile prevazute prin lege sau Decret Prezidential.

Profesia notariala nu este un privilegiu acordat unor persoane. Este o profesie juridica de interes public. Asigura accesul la justitie al cetatenilor si contribuie la echilibrul social.

Alaturi de medici, politie, armata, preoti voi contribui la contrabalansarea tendintelor de destabilizare a vietii sociale

Prin urmare, voi asigura continuarea activitatii si voi facilita accesul la justitie cu luarea tuturor masurilor de siguranta ce se impun.

In spiritul traditiei perpetuate de-a lungul timpului de generatii intregi de NOTARI, voi ramane in slujba oamenilor.

Activitatea se va desfasura in programul normal de lucru. Luni- Vineri intre orele 9.00 – 16.30”, a comunicat notarul Tony Gorun, pe care îl puteți contacta prin site-ul societății.

Acesta a explicat ce urgente pot avea oamenii in legatura cu un notar: “Sunt situatii de urgenta privind inmormantarile (declaratii ale apartinatorilor) fara de care ingroparea defunctului nu poate avea loc. Sunt acte de ultima vointa ale cetatenilor( testamentele) care se gandesc sa-si puna in ordine situatia patrimoniala pentru cand nu vor mai fi. Sunt procuri pentru ridicarea cardurilor de pensie pentru varstnicii nostri care altffel nu isi pot primi pensia deci nu au cu ce sa mearga la colt sa-si ia paine..De asemenea sunt solicitari pentru acte in baza carora multi oameni primesc ajutoare fara de care nu ar supravietui stand in casa.”

Alți notari au afișat pe uși că lucrează doar cu programări, dar în realitate nu funcționează deloc.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina