fbpx

Școala de vară ”Alege înțelept! Viitorul tău contează”, organizată de Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir”Cluj

Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj- Napoca, organizează Școala de vară  „ALEGE ÎNȚELEPT! VIITORUL TĂU CONTEAZA” – 11-13 iulie 2019. Participarea elevilor este gratuită

”Această activitate este dedicată elevilor, de la liceele din judetul Cluj sau județele apropiate. Pe parcursul a trei zile, organizăm diverse activități, cum ar fi: regizarea si realizarea de scenete cu roluri din domeniul dreptului, participarea la cursuri și seminarii simulate, activități de consiliere profesională și orientare în carieră, lecții de educație juridică pentru liceeni, educație financiară și dezbateri pe diverse teme.

De asemenea, elevii vor  avea posbilitatea de a participa la activități recreativ – sportive (jocuri de echipă, proiecții de filme de interes, etc), impreună cu studenții nostri. Detalii despre noi la adresa www.dimitriecantemir.ro

Activitatile au loc in zilele de joi si vineri 11-12 iulie, iar in 13 iulie ne întalnim pentru concluzii, (programul detaliat este publicat pe site și pe pagina de facebook)”, a transmis conducerea facultății.

Pentru a participa la această școala de vară, elevii vor completata un formular online până la data de 8 iulie 2019. (http://dimitriecantemir.ro/?stm_event=sesiunea-nationala-de-comunicari-stiintiifice-a-studentilor-2)

Școala de vară este organizată în cadrul Facultății de Drept Cluj, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir în colaborare cu asociația studenților AJNEP. Elevii participanți vor beneficia  de implicarea reprezentanților asociației studențești și al studenților voluntari, respectiv de sprijinul personalului didactic și administrativ, astfel încât să trăiască o autentică experiență studențească care să-i stimuleze să urmeze studiile universitare și mai mult să isi formeze o părere obiectivă și reală cu privire la domeniul dreptului.

Pentru mai multe informații, puteți trimite un email la adresa: drept@ dimitriecantemir.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns