Acasă » SISTEMUL JUDICIAR » Schimbări la DIICOT Cluj. Un procuror se pensionează, iar altul tânăr intră în structură

Schimbări la DIICOT Cluj. Un procuror se pensionează, iar altul tânăr intră în structură

Schimbări de ”trupe” la DIICOT Cluj. Un procuror cunoscut se pensionează, iar altul tânăr, de la Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca, intră în structura antimafia.

CSM a avizat favorabil, astăzi, pensionarea procurorului Daciana Deritei, cunoscută în special pentru dosarul ”Gazeta”, finalizat cu achitare, dar care a lucrat multe dosare de trafic de persoane.

”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei DERITEI DACIANA CLAUDIA, procuror la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Cluj.”, se arată pe ordinea de zi soluționată a secției de la CSM.

În același timp, secția pentru procurori a Consiliului a avizat favorabil numirea la Direcţia de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a procurorului Oana Mihaela Șimon de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, declarat admişi la interviul din data de 28 ianuarie 2019. Șimon este procuror din 2012.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns