fbpx
Acasă » ȘTIRI » Șase traficanti de etnobotanice, arestati la Cluj

Șase traficanti de etnobotanice, arestati la Cluj

 Sase traficanti de etnobotanice, cu varste cuprinse intre 21 si 37 de ani, au fost arestati preventiv, in 7 octombrie, la Tribunalul Cluj.

La data de 6 octombrie, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24  de ore a  inculpaţilor  Porumb Adrian Ionuț, Buzan Radu Septimiu, Fodor Sergiu Dan, Peternel Alexandru, Răceanu Sergiu Sorin  şi  Berki Casian, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

“În cauză, există suspiciunea rezonabilă că  în perioada 2015 – prezent, inculpaţii au achiziționat și au distribuit pe raza municipiului Cluj-Napoca substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 6 octombrie 2018, procurorii  DIICOT – S. T. Cluj împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat un număr de 14 percheziții domiciliare pe raza municipiilor Cluj-Napoca, Oradea şi a comunei Baciu ocazie cu care au fost găsite şi ridicate 9,9 grame de amfetamină cu cofeină, 545 de grame substanță cristalină (4 CEC), 287 de grame substanță cristalină (3 MMC), 9 comprimate de culoare roz (4 CEC), 113 plicuri transparente cu zip-lock conținând substanță pulverulentă de culoare albă, 6 grame de cannabis, 4 timbre LSD, 1grinder, 17 telefoane mobile, 2 laptop-uri, cartele SIM, carduri SD ș.a.”, se arata in comunicatul DIICOT.

De asemenea, au fost găsite şi ridicate sumele de 19.650 de lei și 11.000 de euro.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina