Acasă » ȘTIRI » Recuzarea cerută de avocatul lui Onuc a fost respinsă
Onuc și avocatul lui

Recuzarea cerută de avocatul lui Onuc a fost respinsă

Recuzarea judecătorului din dosarul penal al imobiliarului Traian Onuc, cerută de avocatul acestuia, a fost respinsă. Procesul, aflat în camera preliminară, continuă în 31 mai cu același judecător.

Un alt judecător de la Judecătoria Cluj-Napoca a judecat cererea de recuzare împotriva judecătorului Gabriela Moț. și a hotărât: ”respinge ca nefondată cererea de recuzare.”

Amintim că la termenul de judecată anterior, al optulea, și după 408 zile de când a început, avocatul Flaviu Mureșan a scos ”din joben” cerere de recurare a judecătoarei Gabriela Moț. Aceasta i-a reproșat că a așteptat atât să depună cererea, iar avocatul a răspuns că până acum nu putea fi depusă căci nu era îndeplinită procedura de citare. Potrivit avocatului, asupra judecătoarei ”planează o suspiciune”, ca urmare a ce s-a întâmplat anterior cu măsurile preventive asupra inculpatului.

Procurorul de ședință s-a opus și a precizat că cererea e inadmisibilă, iar avocații părților civile s-au raliat poziție procurorului. Judecătoarea a hotărât că cererea se impune a fi soluționată de alt judecător de camera preliminară.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns