fbpx

Record național de viteză pe autostrada Transilvania, stabilit de un fotbalist de 18 ani: 255 km/h

Un tânăr fotbalist de 18 ani, care are permis de conducere de trei luni, a fost surprins, ieri, radar în timp ce conducea o maşină sport cu viteza de 255 km/h pe Autostrada Transilvania, tronsonul Turda-Gilău.

Potrivit agenției News.ro, tânărul, care se numeşte Tamas Szasz, are 18 ani şi a obţinut permisul de conducere în iunie. El era, luni, la volanul unei maşini sport Nissan GTR. În momentul în care a ajuns la kilometrul 42 al autostrăzii A3, unde erau instalate aparate radar, avea 255 km/h.

Viteza de 255 km/oră depistată de poliţişti este un record naţional, locul doi fiind deţinut de un tânăr care conducea cu 246 km/h şi a fost înregistrat tot anul acesta.

tamas-szaszTamas Szasz a fost sancţionat contravenţional cu amenda de 1.125 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 zile.

Aparatele radar folosite de Brigada Autostrăzi şi Misiuni Speciale din Poliţia Română pot detecta viteza maşinilor de la o distanţă de 1,2 kilometri. Marja de eroare pentru măsurarea vitezei, potrivit datelor oferite de producător, este de ±2km/h iar viteza maximă pe care o poate detecta este de 320 km/h.

Tamas Szasz este fotbalist la Clubul Sportiv Miercurea Nirajului din județul Mureș, care activează în Liga a IV-a de fotbal. Tânărul este un împătimit al mașinilor rapide, având mai multe postări pe Facebook în acest sens, inclusiv cu Nissan-ul GTR cu care a fost prins de radarul poliției.

masina-gtr

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina