fbpx

PSD-ista Claudia Anastase a câștigat în primă instanță reintegrarea pe postul de manager Transelectrica Cluj

PSD-ista Claudia Anastase a câștigat la Tribunalul Cluj reintegrarea pe postul de manager Transelectrica Cluj, din care a fost ejectată ca să i se facă loc PNL-istului Rareș Rusu. Sentința nu este definitivă.

Soluția pe scurt: ”Admite actiunea formulata de reclamanta Anastase Claudia Gina, in contradictoriu cu parata Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A., si pe cale de consecinta,

Anuleaza Decizie de concediere nr. 706/02.07.2020 emisa de parata.

Obliga societatea parata la plata in favoarea reclamantei a unei despagubiri egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care reclamanta ar fi beneficiat, din momentul dispunerii concedierii, pana la momentul reintegrarii in munca.

Repune par?ile in situația anterioara emiterii actului de concediere, prin reintegrarea in munca a reclamantei pe postul de Manager Unitate Teritoriala de Transport in cadrul Unității Teritoriale de Transport Cluj.

Obliga parata la plata in favoarea reclamantei a sumei de 5000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecata, onorariu avocatial partial in conditiile art. 451 alin. 2 C.pr.civ.

Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare.

Cererea de apel se depune la Tribunalul Cluj.

Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor, conform art. 396 alin. 2 C.pr.civ. azi data de 02.04.2021.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina