Acasă » ȘTIRI » Prinși în flagrant în timp ce furau motorină din TIR-urile parcate pe centura comunei Apahida

Prinși în flagrant în timp ce furau motorină din TIR-urile parcate pe centura comunei Apahida

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut pentru 24 de ore doi bărbați prinși în flagrant delict în timp ce furau motorină din TIR-urile parcate pe centura comunei Apahida

 Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au organizat o acțiune de prevenire și combatere a furturilor de combustibil.

Astfel, în noaptea de 19/20 mai, în jurul orei 03:30, polițiștii au depistat doi bărbați bănuiți de sustragerea de motorină din două tiruri ce erau parcate în alveolele aferente variantei ocolitoare a localității Apahida.

Unul dintre bărbați a fost depistat în timp ce forța capacul rezervorului unui tir. La vederea organelor de poliție, bărbatul a fugit pe lângă parapetul de pe marginea alveolei și a sărit o pantă de circa 2 metri pe terenul viran. Polițiștii l-au somat să se oprească, însă acesta a continuat să fugă, fiind însă prins de agenți în scurt timp. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, din comuna Sînpaul, județul Mureș.

Între timp, un alt echipaj de poliție a pornit în urmărirea autoturismului folosit în comiterea furturilor. La volanul autoturismului a fost identificat un alt tânăr de 28 de ani, din comuna Sînpaul, județul Mureș.

În interiorul autoturismului condus au fost găsite 16 canistre, de 30 de litri fiecare, din care 5 erau pline cu motorină. De asemenea, au mai fost găsite furtunuri de cauciuc și o stație de emisie-recepție.

La data de 20 mai, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi, aceștia fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina