Acasă » Fără categorie » Primarul din Baia Mare își oferă indemnizația ca recompensă pentru prinderea criminalului!

Primarul din Baia Mare își oferă indemnizația ca recompensă pentru prinderea criminalului!

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, își oferă indemnizația ca recompensă pentru prinderea criminalului care a violat-o și a ucis-o pe micuța Estera.

Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a lansat un demers unic pentru administrația locală din România, anunțând că își oferă indemnizația de 10.000 de lei recompensă pentru prinderea infractorului care a ucis-o pe micuța Estera.

Estera, o fetiţă de 5 ani a fost violată şi ucisă luni, 30 aprilie 2018, în Baia Mare. Luni seara, în jurul orei 23.30, în urma unui apel la 112, se anunța că o fetiţă în vârstă de cinci ani dispăruse de la domiciliu, în jurul orei 15.00, de pe strada Electrolizei. Trupul fetiței a fost descoperit fără viața în apropierea zonei în care locuia.

Persoanele care dețin astfel de informații sau indicii sunt rugate să apeleze la numărul de telefon 0737.373.070. Un angajat al Poliției Locale va prelua apelul și va da detalii cetățenilor cu spirit civic care sprijină găsirea criminalului violator, fiindu-le garantată protejarea identității.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns