Acasă » ȘTIRI » Primarul Cătălin Cherecheș a scăpat definitiv de interdicția de a părăsi țara

Primarul Cătălin Cherecheș a scăpat definitiv de interdicția de a părăsi țara

Curtea de Apel Cluj a respins, astăzi, contestația DNA împotriva hotărârii Tribunalului Cluj din 2 noiembrie, prin care i s-a permis primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, să circule în țările Uniunii Europene.

Soluția Curții pe scurt ”În temeiul art. 206 din Codul de procedură penală raportat la art. 215 alin. 9 din Codul de procedură penală respinge contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, Serviciul Teritorial Cluj şi de inculpatul Cherecheș Cătălin împotriva încheierii penale nr. 173/J din 02.11.2017 a Tribunalului Cluj. În temeiul art. 275 alin. 2 Codul de procedură penală obligă contestatorul Cherecheș Cătălin la plata sumei de 100 lei reprezentând parte din cheltuieli judiciare, restul rămânând în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 14 noiembrie 2017.”

Mai jos puteți vedea ce a invocat primarul la instanța de fond în 2 noiembrie pentru ridicarea interdicție de a părăsi România.

Tribunalul Cluj a hotărât că primarul Cătălin Cherecheș poate merge în statele din Uniunea Europeană

Comments

comentarii

Lasă un răspuns