Acasă » ȘTIRI » Politica pro-infractori din ultimii doi ani a băgat teama în oamenii legii. Încătușare ”cu mănuși” în Cluj-Napoca VIDEO

Politica pro-infractori din ultimii doi ani a băgat teama în oamenii legii. Încătușare ”cu mănuși” în Cluj-Napoca VIDEO

Un bărbat recalcitrant a fost încătușat, ieri, în Piața Gării din Cluj-Napoca de către doi polițiști de la Rutieră. Polițiștii s-au chinuit pănă să-i pună cătușele, fiind ajutați și de doi trecători. Incidentul a fost filmat și postat pe Facebook, iar mai mulți internauți critică modul de intervenție al oamenilor legii.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Cluj, un echipaj de politie din cadrul Biroului Rutier, care se afla in Piata Garii, a fost sesizat de catre un barbat cu privire la faptul ca a fost victima unei agresiuni. Politistii s-au indreptat inspre barbatul indicat ca fiind agresiv, moment in care acesta a devenit recalcitrant si violent fata de politisti. Acesta a fost imobilizat si condus la sediul Politiei municipiului Cluj-Napoca. Cercetarile vor fi continuate pentru lovire sau alte violente si ultraj.

Bărbatul recalcitrant a fost retinut pt 24 de ore de catre procurorul de caz.

Surse din IPJ Cluj sun că s-a procedat regulamentar și gradual în situația dată. ”Dacă îl trânteau la pământ și-l încătușau, apăreau comentarii că polițiștii sunt brute. Dacă l-au luat ușor, se comentează că polițiștii au fost slabi. Nici cum nu-i bine”, ne-a spus un polițist.

Cum comentați intervenția polițiștilor?

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina