fbpx

Poliția locală Cluj-Napoca ascunde rezultatele controlului de pe șantierul unor blocuri

Poliția locală Cluj-Napoca ascunde rezultatele controlului efectuat pe șantierul unor blocuri de pe strada Oașului la sfârșitul lunii septembrie.

Doi polițiști locali au fost fotografiați în timp ce inspectau șantierul de pe strada Oașului 86-90, de pe locul fostei fabrici de porțelan Iris, în data de 27 septembrie. În imagini se poate vedea că stau de vorbă cu un reprezentant al constructorilor, care, după gesturi, nu pare foarte încântat.

control-politia-locala-bloc-in-constructie-4

Prin urmare, am adresat următoarea solicitare, prin e-mail, biroului de presă al Primăriei Cluj-Napoca, în data de 6 octombrie: ”In baza legii 544/2001, va rog să-mi comunicați ce măsuri s-au luat în urma controlului politiei locale pe santierul de pe Str. Oasului 86-90, investitor Geromed Beta, din data de 28 septembrie, surprins în fotografia din atasament”. Am primit instant răspunsul că ”Adresa dvs. a fost inregistrata cu nr. 421650/101/06.10.2016.”

În 27 octombrie, am amintit reprezentanților primăriei despre cererea anterioară. Nici după 30 de zile de la solicitare, nu am primit un răspuns. viceprimarul Anna Horvath.

Pe șantierul unde a avut loc controlul se lucrează la ridicarea a trei blocuri cu 7, 8 și 9 etaje, investitorul fiind societatea Geromed Beta. Grupul Geromed, din care fac parte mai multe firme (Geromed Beta, Alfa, Gamma, Delta, beneficiază de un Plan Urbanistic Zonal votat în Consiliul local în 2007, din ciclul celebrelor ”centre de cartier” în zone de case. Asociații Geromed Beta sunt frații Moraru (Constantin, John Ioan și Miller Daniel) și Vasile Tripon și Nathanael Cîmpan (prin Omnibus Handel SRL).

geromed-beta

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!