fbpx

Pescar prins cum chinuia și fura pești pe lacul Filea Mare din Ciurila VIDEO

Un pescar a fost prins și filmat de administratorii lacului Filea Mare din comuna Ciurila cum legase de gură cu sârmă peștii pe care intenționa să-i sustragă, încălcând regulamentul.

Regulamentul lacului deținut de firma International 9 DDM prevede că se pot reține 3 kg crap, o bucată șalău sau 2 bucăți păstrăv. Cei care încalcă regulamentul vor avea interdicție la ferma psicicolă Ciurila

”Pescarii sau terțele pesoane aflate pe lac au obligația de a prezenta juvelnicul și a pemite controlul auto, iar cei prinși cu pește înafara regulamentului vor fi scoși de pe lac fără a duce pește, iar taxa nu se va recupera, iar dacă este nevoie vor fi acuzați de furt calificat conform art.208 Cod penal”, se arată în Regulamentul lacului.

La filmarea cu cel prins cu ”peștii în sac”, postată pe pagina de Facebook Lac Filea Mare, curg comentariile pescarilor împătimiți, care condamnă gestul acelui bărbat: ””Cel mai tare lac din zona trebuie niște gunoaie sa îl nenoroceasca. Cel mai rușinos lucru sa furi și sa minți.”, ”Ce-i asta, frate ? Unde e rușinea, unde ? Domnule pescar , daca vezi mesajul asta , arunca bețele, baga-ti un cârlig in bot si stai cu el o ora asa , sa vezi cum e.Tu nu ar mai trebui sa calci pe vreun lac”, sunt doar două comentarii.

Reacția administratorului: ”Nu-i primu și nici ultimu, ii luam pe rând. Primesc interdicție pe lac, in loc sa fie multumiți și sa aprecieze ca proprietarul populează săptămânal, ei fura… oameni lipsiți de demnitate”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns