fbpx

Percheziții la Bucureşti, Cluj, Constanţa și Galaţi într-un dosar cu teste de COVID-19 false

Procurprii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București împreună cu polițiști au efectuat, astăzi, percheziții în Bucureşti, Cluj, Constanţa și Galaţi într-un dosar cu teste de COVID-19 false.

”Intr-o cauză penală înregistrată pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune prevăzută de articolul 244 alin.l şi 2 Cod penal.

La data de 25.03.2020 au fost puse în executare 10 mandate de percheziţie pe raza municipiului Bucureşti şi judeţelor Constanţa, Galaţi şi Cluj.

În urma efectuării percheziţiilor au fost identificate şi ridicate de la sediul unei societăţi comerciale un număr de 9360 teste inscripţionate„VivaDiag Covid – 19 IgM/IgG Rapid test’’ care erau prezentate, în mediul online, drept teste rapide pentru depistarea infecţiei cu , dar cu privire la care există suspiciunea că nu au această aptitudine.

Mai mult, chiar în cuprinsul prospectului întocmit de producător se menţionează, în mod expres, că testul nu poate fi folosit pentru diagnosticarea cu .”, a transmis Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 1, citat de stiripesurse.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina