Acasă » Publicitate electorală » (PE) Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îi îndeamnă pe români să iasă la vot și să aleagă ALDE

(PE) Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îi îndeamnă pe români să iasă la vot și să aleagă ALDE

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis următoarele:

„Dragi români, pe 26 mai vom merge la vot pentru a-i alege pe cei care ne vor reprezenta în Parlamentul European. Cred cu tărie în Uniunea Europeană. Cred într-o uniune puternică ce își poate apăra și ajuta membrii de azi și de mâine.  Cred într-o Uniune în care ne putem păstra independența, obiceiurile, cultura, istoria și tradițiile. Cred într-o Uniune care să nu lase pe nimeni în urmă, care să aibă o singură viteză, respect și oportunități egale pentru fiecare stat membru. Asta este Europa pentru care luptăm! Asta este Europa pe care trebuie să o lăsăm copiilor noștri! Pe 26 mai votează ALDE! Pentru o Europă care să respecte România! Pentru o Românie egală cu celelalte țări ale Europei”

„ALDE va milita pentru protecția familiei și stimularea creșterii demografice ca o garanție pentru prezentul și viitorul Uniunii Europene. Fiecare stat al Uniunii, și toți împreună, trebuie să găsim soluția de a încuraja tinerele familii. ALDE va lupta pentru oportunități egale pentru fiecare cetățean. Pe 26 mai votează ALDE! Pentru o Românie respectată într-o Europă unită! ”

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), Cod unic de identificare al mandatarului financiar 41190002.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina