fbpx

Patru bărbați, reținuți de DIICOT Cluj pentru că obligau o minoră să se prostitueze și îi jefuiau clienții în vârstă

Patru bărbați au fost reținuți de procurorii DIICOT Cluj sub acuzațiile de trafic de minori, tâlhărie și act sexual cu un minor.

”În cauză s-a reținut faptul că, în cursul lunii decembrie 2020, unul dintre inculpați a racolat o persoană vătămată minoră, pe care a adăpostit-o în locuința sa, în scopul obligării la practicarea prostituției stradale.

Inculpatul o transporta pe minoră la locațiile în care practica prostituția, fie pe jos, fie cu ajutorul celorlalți 3 inculpați.

Unul dintre inculpații care o transportau pe minoră, o monitoriza de la distanță și, în cazul în care clienții erau persoane în vârstă, intervenea și îi deposeda pe aceștia, prin violență, de sumele de bani sau bunurile de valoare pe care le aveau asupra lor.

Totodată, în urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că unul dintre inculpați a întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu o altă persoană vătămată minoră.

La data de 17.06.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 5 telefoane mobile, 5 cartele SIM, 1 stick de memorie, precum și mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.”, a transmis DIICOT

În cursul zilei de astăzi, cei 4 inculpați sunt prezentați Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Comments

comentarii

Alexandru Chipciu a fost exclus din lot de Marius Șumudică înainte de CFR Cluj - Young Boys Berna în Liga Campionilor.... Citește mai mult
Ploaia și vijelia de duminică seara au creat probleme în mai multe zone din județul Cluj. Vântul a „luat pe sus” acoperișul unei case din Mihai Viteazu, producând o avarie la rețeaua de gaze.... Citește mai mult
Luni au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe Splaiul Independenței, după crearea unui culoar dedicat transportului în comun.... Citește mai mult
Municipiul Cluj-Napoca a fost din nou lovit de o ploaie puternică în după-amiaza zilei de luni.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!