fbpx

Patronul firmei care a ridicat blocul inundat de fum a decedat săptămâna trecută asfixiat

Coincidență sumbră: Patronul firmei care a ridicat blocul inundat de fum astăzi pe strada Oașului a decedat săptămâna trecută, fiind găsit asfixiat într-o casă de-a lui.

46 de oameni era să se asfixieze în blocul K din ansamblul imobiliar Iris, ridicat pe locul fostei fabrici de porțelan. Fumul propagat de un incediu izbucnit în parcarea subterană a inundat blocul de 10 etaje.

La showroom-ul ansamblului rezidențial Iris de pe strada Oașului nr.86-90 este doliu din cauză că săptămâna trecută a decedat Constantin Moraru, fost director general al companiei Geromed, care a privatizat fabrica. Sursele Clujust spun că acesta a fost găsit mort în casa de la țară din județul Bistrița-Năsăud, de unde era orgininar. Se pare că s-a asfixiat din cauza unei centrale pe care a pornit-o după mult vreme de nefuncționare. La auzul veștii triste, cei doi fii ai lui au venit din Statele Unite ale Americii. Înmormântarea a avut loc duminică în comuna clujeană Mihai Viteazu, de unde erau părinții lui Moraru. Acesta avea 68 de ani.

Cele mai multe blocuri din ansamblul Iris sunt ridicate de firmele lui Moraru, iar restul de cele ale asociaților lui din Geromed, Marcel Hosu și Ioan Petric.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina