Acasă » AVOCATURA » Parteneriat între Dragne & Asociații și Iuga & Asociații pentru servicii juridice de calitate în Cluj

Parteneriat între Dragne & Asociații și Iuga & Asociații pentru servicii juridice de calitate în Cluj

Societatea de avocați Iuga & Asociații, care activează în Cluj-Napoca, și Dragne & Asociații, una dintre cele mai importante societăți de avocatură din Capitală, au decis să inițieze o colaborare profesională pentru a asigura cel mai bun suport serviciilor juridice în proiecte ce vor fi derulate în această zonă.

Iuga și Dragne discută cu Kinga Varga, managerul unei agenții de microfinanțare

Cele două societăți au anunțat oficial parteneriatul, vineri, 9 februarie 2018, în cadrul unui business cocktail, la care au luat parte circa 50 de invitați, oameni de afaceri și profesioniști din domeniul juridic.

Dragne & Asociații oferă o gamă largă de servicii juridice și este recunoscută pentru experienţa vastă în litigii şi arbitraj, clasându-se pe primele locuri în topurile anuale ale publicațiilor internaționale Legal 500 și Chambers Europe.

Călin Iuga, Managing Partner al Iuga & Asociatii are o experiență de peste 10 ani în avocatură și este pasionat de influența tehnologiei în viața oamenilor.

În deschiderea evenimentului, Iuga, care este pasionat de influența tehnologiei în viața oamenilor, a comentat pe marginea unui videoclip al futurologului Gerd Leonhard și a arătat că ”Scopul colaborării cu Dragne și Asociații este de a fi tot mai competitivi. În viitor, practic mașinile vor face mult mai bine treburile automatizate decât un om, astfel că pentru a putea fi competitivi și pentru a face față concurenței, trebuie să fii foarte bun în ceea ce faci, atât individual, cât și în echipă.”

Călin Iuga și-a prezentat firma, în care are doi asociați, Ștefan Bălan și Oana Chirilă. ”Oferim servicii complete de avocatură, în special pe zona de business, însă suntem deschiși și noilor provocări pe care le aduce revoluția digitală. Ce ne propunem este de a desăvârși acest parteneriat, pentru că globalizarea merge în această direcție și suntem deschiși inclusiv la a oferi servicii door-to-door. Adică înțelegem că timpul clientului este foarte important și vrem să oferim chiar la biroul acestuia, dacă este posibil, deși pe viitor cam totul va fi online.”, a spus Iuga.

Ion Dragne, managing partner al Dragne & Asociații și decan al Baroului București, a explicat invitaților ideea de la care a pornit parteneriatul, respectiv aceea de a acorda servicii de asistență juridică în zona Clujului într-o formulă care să asigure servicii de înaltă calitate și într-un mod cât mai eficient. „Am lucrat cu domnul Iuga într-un proiect și am format o echipă bună, astfel că am convenit să extindem această colaborare. Suntem o societate cu 6 asociați și peste 30 de avocați și oferim servicii de calitate, astfel încât clienții ne recomandă după finalizarea proiectelor, iar prin colaborarea cu Iuga și Asociații urmărim același scop.”

Daniel Cîrstea, asociat în cadrul Dragne & Asociații, cel care a coordonat proiectul de la care a pornit ideea parteneriatului, a menționat „Am constatat că putem să lucrăm în echipă dupa aceleași principii profesionale și să oferim servicii și suport reciproc clienților”.

Domeniile principale de activitate în care activează Dragne & Asociații sunt: Litigii și Arbitraj, Drept Comercial, M&A, Restructurare și Insolvență. Societatea are, de asemenea, avocați recunoscuți ȋn Drept fiscal, Drept Bancar, Drept Imobiliar și Construcții, Dreptul Muncii, Proprietate intelectuală, Concurență & Antitrust. Printre clienții societății se află importante corporații multinaționale și antreprenori din diverse domenii, bănci și alte instituții financiare, companii de stat, instituții ale statului român și persoane fizice.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns