fbpx

Omul de afaceri Dorin Bob a pus la dispoziția cadrelor medicale o casă de 450 mp

Omul de afaceri Dorin Bob, ce deține companiile Studium Green și Arovit, ajută cadrele medicale în lupta cu COVID-19: Le-a pus la dispoziție o casă de 450 de mp și a donat echipamente de protecție și alimente.

Milionarul Dorin Bob se implică in campaniile de sprijinire a comunitatii in această perioadă de criză. Acesta a dat în folosință o casă de 450 mp din cartierul Europa pentru a găzdui 20 de cadre medicale care nu vor să meargă acasă ca să nu-și pună în pericol familia. În echiparea casei cu mobilă și electrocasnice s-au implicat angajatii companiei Studium Green si Armata.

Copaniile lui Bob au donat Spitalului de Neuro-Chirurgie Cluj produse de protectie (combinezoane, manusi, prosoape), iar Arovit a donat alimente pentru Crucea Rosie, Episcopia Timisoarei si Episcopia Vadului, Feleacului si Clujului

”In continuare vom face fapte bune si ne vom implica in sprijinirea comunitatii.”, au transmis reprezentanții Studium Green.

Comments

comentarii

Un accident soldat cu două victime a avut loc pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca.... Citește mai mult
Primarul Bogdan Pivariu a efectuat o vizită pe șantierul din zona străzii Cetății din Florești și a găsit nereguli.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!