Acasă » ȘTIRI » O tânără a amenințat că-și aruncă copilul de 1 an sub tren în Gara Cluj-Napoca

O tânără a amenințat că-și aruncă copilul de 1 an sub tren în Gara Cluj-Napoca

O tânără a amenințat că-și aruncă copilul de 1 an sub tren în Gara Cluj-Napoca dacă nu este lăsată să călătorească fără bilet. Polițiștii au reținut-o și au încredințat copilul asistenților sociali.

”La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 22.05, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj – Postul de Poliţie TF Cluj-Napoca, în urma unei sesizări prin Apelul Unic de Urgenţă 112, au identificat pe peronul Gării CFR Cluj-Napoca o femeie de 28 de ani din comuna Borşa, judeţul Cluj, care îşi agresa copilul minor în vârstă de 1 an şi ameninţa că îl aruncă sub tren, dacă nu este lăsată să călătorească fără bilet.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Poliţiştii au reţinut-o pe tânără pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceasta să fie prezentată în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea luării unei măsuri preventive. Femeia este cercetată penal pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

Minorul a fost încredinţat asistenţilor sociali din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina