fbpx

O studentă de la Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj a câștigat premiul ”Tudor Drăganu”

O studentă din anul IV de la Facultatea de Drept Cluj a Universității Creștine ”Dimitrie Cantemir” Cluj a câștigat marele premiu la ediția din acest an a concursului ”Tudor Drăganu”.

studenta oana cristorean premiuUniversitatea ”Petru Maior” din Târgu Mureș a organizat, în perioada 11-13 decembrie, cea de-a 12-a ediție a concursului internațional de comunicări științifice “Tudor Drăganu”, la care au participat studenți de la universități din toată Uniunea Europeană.

Din partea Universității Creștine “Dimitrie Cantemir”-Facultatea de Drept Cluj-Napoca s-au înscris la concurs Oana Cristorean cu tema ”Terrorism Confrontation and State Responsibility” și Alexandra Bazon în colaborare cu Alexandra Moldovan cu tema ”Considerations Regarding Institutional Responsibility in Matters of Child Protection. A Comparative Perspective between Swedish and Romanian Law”.

Marele premiu ”Tudor Drăganu” a fost obținut de studenta Oana Cristorean, anul IV – ZI, a cărei lucrare a fost coordonată și îndrumată de conferențiarul universitar dr. Paul Popovici, cunoscut pentru stilul aparte de a preda la cursuri, dar și pentru profesionalism.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina