Acasă » ȘTIRI » O șoferiță inconștientă cu BMW din Alba a cauzat decesul unei femei în Gilău

O șoferiță inconștientă cu BMW din Alba a cauzat decesul unei femei în Gilău

O șoferiță inconștientă din Alba a întors pe linie continuă autoturismul marca BMW și a cauzat decesul unei femei din Gilău, care se afla în altă mașină.

Accidentul rutier a avut loc, în 7 august, în jurul orei 22, pe DN1 E60, pe raza localităţii Gilău. În urma impactului, o persoană a decedat și o altă persoană a fost rănită uşor.

”O femeie, în vârstă de 30 de ani, din Alba Iulia, judeţul Alba, în timp ce conducea autovehiculul pe DN 1E60, pe raza comunei Gilău, în afara localității, dinspre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu. Astfel, a fost surprinsă și acroșată în partea laterală de către un autovehicul condus de o tânără, de 21 de ani, din Gilău, care circula pe aceeași direcție.

În urma impactului, a rezultat decesul unei femei, de 35 de ani, din Gilău, precum și rănirea ușoară a unei femei, de 19 ani, din Baciu, ambele pasagere în vehiculul condus de tânăra de 21 de ani.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs acccidentul și luarea măsurilor legale.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina