fbpx

O firmă ce a luat bani de la PSD a jignit grosolan într-un act o judecătoare de la Judecătoria Cluj-Napoca

Într-un apel depus la Judecătoria Cluj-Napoca împotriva unei sentințe civile, partea nemulțumită a jignit grosolan judecătoarea de la fond, după cum se poate vedea în actul prezentat de bzc.ro. Clujust a mers pe fir și a aflat că apelul este depus de o firmă ce a încasat bani de la PSD în regimul Liviu Dragnea.

În apelul depus deși sentința din 16 martie nu e motivată, scrie că ”o judecătoare proastă și nef.. ă, cu hormonii neliniștiți, nu știm din ce motive neortodoxe, a înțeles să ne oblige în solidar cu C.A.P.S SRL să plătim reclamantei ..  suma de 16.066 RON”

Se mai arată că ”judecătoarea instanței de fond, fără a avea cele mai mici cunoștințe de economie, ne-a obligat să achităm în solidar cu o societate cu care NU avem nimic în comun (vedeți ma jos că nu e chiar așa – n.red) o sumă de bani unei societăți cu care NU am avut relații comerciale și NU a emis către noi nicio factură”

O altă caracterizare din actul procedural este: ”incompenentă, n..f.., fără principii de cunostine economice și de drept, care merge la muncă doar să primească salarii privilegiate și să ajungă cât mai reprede la vârsta de pensionare pentru a primi pensii nesimțite”.

 

Clujust a aflat că judecătoarea ponegrită este tânără, căsătorită și chiar o fire calmă. ”Noi suntem siderați de astfel de exprimări”, ne-a spus președintele Secției civile de la Judecătoria Cluj-Napoca, Roxana Dan.

Potrivit magistraților consultați, o astfel de exprimare poate fi taxată cu amendă judiciară de către completul de apel.

Clujust a aflat că apelul aparține firmei Goldeneye Services SRL din Cluj-Napoca, înființată acum 4 ani și cu profituri considerabile. În 2019 a avut o cifră de afaceri de 3,4 milioane lei și un profit de 2,3 milioane lei. Firma este deținută și administrată acum de o anume Mariana Georgiana Catană, ce apare ca licențiată în Drept la Universitatea ”Nicolae Titulescu” din București. Interesant este trecutul nu prea îndepăratat al acestei firme, ce pare acum ”spălată”. Goldeneye Services a avut până în ianuarie 2019 denumirea de Safe Comunications SRL, firmă care în decembrie 2018 (deci cu o lună înainte de schimbarea numelui) apărea pe o listă publicată în presă cu firme plătite de PSD în vremea lui Liviu Dragnea. Suma pentru Safe Comunications era 106.399 lei. Firma i-a avut ca asociați pe Mihai Mocanu, consultant oficial al PSD și apropiat de Vasile Dâncu, și Gerard Săsăran, fost deținut în Penitenciarul Bistrița pentru furt. Firma despre care scrie în apel că nu are nimic în comun este Centrul de Analiză și Prognoză Socială SRL, deținută de Alina Mocanu.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina