fbpx

O femeie din Cluj-Napoca este acuzată că și-a ucis copilul de 9 ani

O femeie din Cluj-Napoca este acuzată că și-a ucis copilul de 9 ani și va fi propusă pentru arestare preventivă.

”In urma necropsiei, s-a stabilit că moartea copilului a fost una violentă și a survenit ca urmare a agresiunilor suferite. Mama a fost reținută și urmează a fi prezentată in fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. In cauza se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie sub forma omorului.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit stirileprotv.ro, cazul cutremurător petrecut sâmbătă noapte în Cluj-Napoca. Un copil de nouă ani a fost găsit mort în casă. Anchetatorii, ajunși la fața locului, au descoperit trupul fără viață al minorului brăzdat de răni și vânătăi.

Din primele cercetări, băiatul ar fi sfârșit în urma unei bătăi crunte. Principalii suspecţi sunt mama copilului şi concubinul acesteia. Culmea, mama copilului a fost cea care a dat alarma puţin înainte de miezul nopţii. Femeia spune că şi-a găsit copilul mort în casă. Când au ajuns la faţa locului, anchetatorii au descoperit că minorul era plin de răni şi au început cercetările.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina